Follow Me

Close

Wie zijn Goesthink?

General Task Force

Thijs Van Den Eeckhaut
Verantwoordelijke Artwork
Een muzikant in hart en nieren met een dikke creatieve teen, zo zou ik mezelf kort omschrijven. Ik bedenk graag concepten of bouw graag mee rond die van anderen, waarvoor ik voor de uitwerking steeds paraat sta! Met mijn 19 jaar levenservaring ben ik misschien nog een groentje, maar ik weet waar ik naartoe wil en ik heb grote dromen die ik vurig tracht na te streven. De weide van Werchter platspelen is daar één van.
Lore Badts
Verantwoordelijke Content
Ik ben een overenthousiaste 22 jarige die veel te veel doet. Naast Goesthink ben ik ook voorzitter van de studentenraad. Mijn hobby's bestaan uit dingen organiseren, creatief bezig zijn en bijleren op alle mogelijke manieren. Ik hou van uitdagingen en zit nooit stil. Also, your resident geek and webmaster.
Silke Van Havere
Verantwoordelijke Reclame
Ik ben 21 jarige met een vreemde liefde voor muziek van de jaren ‘50, Disneyfilms kijk ik nog als ik bejaard ben en monitor ben ik voor het leven. Verder nog lezen, skiën, muziek,... Af en toe een beetje koppig, mijn eigen kijk op dingen en moest mijn hoofd niet vast zitten was ik het al lang ergens verloren. Met een lach op mijn gezicht en het motto dat we wel zien wat er komt kan ik de wereld aan.
Gilles Verlee
Verantwoordelijke Artwork
Ik ben 22 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool en doe al anderhalf jaar mee aan het project. Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in grafische dingen en hou mij dan ook vooral bezig met het bewerken van foto’s, het monteren van video’s, posters maken enz.
Tiffany Vastenavondt
Verantwoordelijke Reclame
Ik ben altijd te vinden voor een babbel en een lach. Ik houd van schoonheid zowel in mijn werk als op mijn gezicht. In Goesthink ga ik graag te werk in het uitvoeren van taken, een evenement op poten zetten of meer informatie geven over Goesthink en de school.

Leden

Mathilde Jacobs
Mijn naam is Mathilde en ik ben een 19-jarige studente. Ik woon in Lede. Ik hou van honden (en vooral van de mijne). Ik heb een Duitse herder,Aaiko, die nog gekker is dan ikzelf. Wat je van mij kan verwachten? Ik ben spontaan, behulpzaam en iets minder sportief. Mijn hobby’s zijn dansen, lezen, shoppen en reizen. Ik hou vooral van de sfeer,het weer en natuurlijk het eten van de Zuiderse landen.
Sarah Buyle
Ik ben een 20 jarige studente die je overal terugvindt dankzij mijn opvallende haarkleur. Een goed boek is snel gelezen, en het zet mij soms aan om zelf iets te schrijven. Verder ben ik graag creatief bezig en kan je mij af en toe geconcentreerd aanschouwen terwijl ik aan de domste dingen prutst. Mijn ideale job? Al reizend foto’s nemen en delen met de wereld.
Naomi Vanden Abeele
Hoor je iemand lachen in de gangen? Dan ben ik waarschijnlijk in de buurt! Ik ben een goedlachse meid die de opleiding graag vooruit helpt met al mijn enthousiasme. Ik wil mijn kwaliteiten ten volle kunnen gebruiken om de acties tot een goed einde te brengen. Een lach, een helpende hand en de zotste ideeën kun je bij mij altijd vinden!
Thomas Vanneste
Thomas is de naam, ongelovig als je wil, maar nieuwsgierig naar alles. Teamplayer pur sang, en helpende hand waar nodig. Verzot op gadgets en technologie, verslaafd aan muziek, film en sport
Carolina Sakko
Ik ben Carolina, maar noem mij maar Caro. Met welk dier ik het beste te vergelijken ben? Een hond! Niet alleen word ik een crazy dog lady genoemd. Maar ik ben ook altijd vrolijk en ben graag buiten. Helaas heb ik geen zachte oren, maar ben ik wel een luisterend oor!
Paulien Eeckels
Mijn naam is Paulien. Ik ben een geboren en getogen Gentenaar. Maar ondanks Gent mij heel nauw aan het hart ligt, zou ik graag mijn wereld willen verbreden door later in het buitenland te werken. Naast Gentenaar ben ik ook een grote mode- en muziekliefhebber. Een ideale door de weekse avond bestaat voor mij uit online shoppen en spotify playslists maken en bijwerken. In het weekend kun je mij hoogstwaarschijnlijk op een terrasje of op de graslei met een glas wijn in de hand vinden. Verder kijk ik graag naar series, lees ik veel en ben ik altijd in de mood voor een goede babbel.
Lauren Van Der Striecht
Mijn naam is Lauren. Ik ben een enthousiaste babbelaar van 19! Ik hou mij graag met vele dingen bezig: ropeskipping, fotografie, Kazou, sociale media,... Zolang ik mij maar amuseer!