Follow Me

Close

Het team

Welkom bij Goesthink! Wij zijn een gemotiveerde groep studenten binnen de professionele bacheloropleiding Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Onze passie voor communicatie brengen we samen in creatieve blogposts, boeiend filmmateriaal, leuke acties, en zoveel meer. Je vindt ons daarnaast ook terug op onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en Youtube), waar we de troeven van onze opleiding in de verf zetten.

We bloggen regelmatig over van alles en nog wat, dus volg ons op Facebook, Twitter en Instagram als je op de hoogte wil blijven van wat we doen!

Vier teams in één

Het Goesthink-project werkt met vier verschillende teams.

Team Content is samengesteld uit een bende bloggers, literatuurliefhebbers, tijdschriftverslinders en minnaars van de Nederlandse taal. Alles wat schrijven is, laat je maar beter aan hen over. Geef ze een pen en ze creëren een literair kunstwerkje. Of ja, met een laptop en een extra kop koffie gaat het allicht sneller. Ons leren kennen?

Dan is er Team Artwork. Hun takenpakket is gevuld met de website vormgeven, foto’s nemen, video’s monteren, koffie drinken, infographics maken, stylesheets voorzien… Ze zijn verslaafd aan hun software, en hun haat voor lelijke lettertypes gaat echt wel verder dan Comic Sans. Daarnaast weten ze ook nog eens ’t een en ’t ander over communicatie. Als dat geen ferme combinatie van skills is. Wie wij zijn?

De Afdeling Analytics houdt een oogje in het zeil. Ze beheren wat monitoring tools hier, bekijken wat statistieken daar, en op het einde van de week weten ze perfect wat werkt en wat niet. ’s Morgens aan de ontbijttafel is het niet de krant die ze lezen, want ze bekijken liever de laatste Google Analytics-resultaten. Meer weten?

Team Reclame staat in voor – je raadt het nooit – het bedenken en uitvoeren van reclamestunts en nieuwe leden werven. Deze sociale superhelden zijn 24/7 op zoek naar nieuwe manieren om studenten warm te maken om zich aan te sluiten bij Goesthink. Ze zorgen er ook voor dat iedereen met interesse, op de infodagen de juiste en beste informatie krijgt over Goesthink. Zin in meer info?

Vier ijzersterke teams, één geweldige website, en vooral veel zin om het goed te doen, dat is het geheim van Goesthink.

IMG_0489

Wij zoeken jou!

Goesthink kan altijd nieuwe redacteurs, artworkers, analytische geesten en reclamemakers gebruiken! Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@goesthink.be en vertel ons in welk team je graag zou zitten en waarom wij jouw hulp wel kunnen gebruiken. Twijfel je nog of heb je vragen? Mail dan ook gerust of contacteer ons op Facebook of Twitter.