Follow Me

Close

MINDER ZEGGEN, MEER DOEN!

Dat is ons motto, want wij zetten de theorie om in praktijk!

Over Goesthink


Welkom bij Goesthink! Wij zijn een gemotiveerde groep studenten binnen de professionele bacheloropleiding Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Een project dat origineel gestart is door enkele enthousiastelingen en nu is uitgegroeid tot een volledig keuzevak in het eerste jaar van het hervormde curriculum. Onze passie voor communicatie brengen we samen in creatieve blogposts, boeiend filmmateriaal, leuke acties, en zoveel meer. Je vindt ons daarnaast ook terug op onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en Youtube), waar we de troeven van onze opleiding in de verf zetten.

We bloggen regelmatig over van alles en nog wat, dus volg ons op Facebook, Twitter en Instagram als je op de hoogte wil blijven van wat we doen!

Goesthink geeft je de kans om kennis te leren maken met drie verschillende skills : content, artwork en reclame. Door de verschillende projecten die we uitvoeren tijdens het jaar, kan je eens afwisselen om zo te ontdekken wat jij het liefst doet. De verschillende onderdelen van het project worden gestuurd door de verantwoordelijken. Zo sta je er nooit alleen voor en leer je van alles bij.

Zo heb je per project iemand die zorgt voor:

    • Content: Passie voor bloggen, literatuur of Nederlandse taal? Verliefd op schrijven? Dan is het verzorgen van de content iets voor jou!
    • Artwork: Ben je geboeid door het vormgeven van sites, foto’s nemen, video’s monteren en heb je een hekel aan Comic Sans? Of misschien wil je gewoon je Artwork skills verbeteren?
    • Reclame: Af en toe worden er acties georganiseerd om Goesthink te promoten en op infodagen zijn wij ook te vinden. Misschien wil jij wel een reclamestunt onder je vleugels nemen?

Door je te laten proeven van verschillende skills, spelen wij in op de multi-inzetbare factor die de opleiding communicatiemanagement aanbiedt.

 

Heb jij goesting in Goesthink?


Goesthink kan altijd nieuwe redacteurs, artworkers en reclamemakers gebruiken! Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@goesthink.be. Twijfel je nog of heb je vragen? Mail dan ook gerust of contacteer ons op Facebook of Twitter.

IMG_0489