Follow Me

Close

De teams

Team Redactie

Dorien
Niet op haar mondje gevallen en altijd met honderd projecten tegelijk bezig. Da’s typisch Dorien. Ambities in de reclamesector, maar eigenlijk enthousiast over alles communicatie gerelateerd. Ontspannen doet ze op een hardcore punk concert.
Sara
20-jarige spring-in-‘t-veld Sara is gefascineerd door fantastische reclamecampagnes. Je mag haar alles vragen over marketing en de laatste trends in ruil voor een ijsje van Moochie. Verder gaat deze creatieveling al schrijvend door het leven.
Frauke
Frauke is 20 en zit samen met haar vriendje op kot in Gent Ze heeft een passie voor DIY-projecten, make-up en lekker eten, en die passie deelt ze maar wat graag met een heleboel volgers op haar mooie blog, The Life Factory.
Melissa
Melissa is een enthousiaste hostess, gedreven verkoopster en heeft een passie voor events organiseren. Ze kan goed overweg met sociale media, is fashion addicted en altijd stipt. Fashionably? Yes. Late? NEVER!
Margot
Margot’s ambities zijn hoger dan de Boekentoren, en ze heeft een persoonlijkheid om u tegen te zeggen. Cool as ice bij een presentatie, maar behulpzaam en lief in een groep, zoals een ware scout het betaamt.
Nathalie
Nathalie is 22 jaar jong en komt uit Maldegem. Daar zit ze in de studentenvereniging Maldo. Deze lieve meid is een echte people person en haar enthousiasme over all things communication kan ze maar moeilijk verbergen.
Sophie
Sophie is een vrolijke dromer, die graag de laatste trends volgt. Ze leest veel blogs en verdiept zich in het schrijven van wervende teksten waar je van achterover valt. Daarnaast houdt ze zoveel van reizen als Romeo van Julia houdt.
Esther
Het voordeel van goede vrienden zijn met Esther? Je ziet er altijd stralend uit. Met haar kennis over beauty, een passie voor fotografie en Photoshop en tonnen enthousiasme creëerde deze toekomstige visagiste de ultieme beautyblog
Eva
Eva, licht chaotisch, maar gemotiveerd en een interesseveld zo breed als Kim Kardashian's derrière. Bijna prom queen tijdens een schooljaar in de VS, 4 maand Française op Erasmus in Bordeaux. Uw favoriete copywriter binnen een jaar of vijf.

Team Artwork

Lieselot
Lieselot is 22 jaar en geboeid door beeld én woord. Ze studeerde af als grafisch vormgever en vult haar diploma aan met een studie Communicatiemanagement. Creativiteit is voor haar key. Voor de rest is ze fan van fotografie en kalligrafie.
Michael
Michael is een 19 jaar oude ontwerper in grafisch en foto design. Hou hem in het oog, want deze jongeman is moeilijk in België te houden. Grenzen zijn voor hem relatief, zowel creatief als geografisch.
Frederike
Frederike, 23, een sappig kempisch accent als handelsmerk en altijd klaar voor een flauw mopje, is vooral gepassioneerd door grafisch ontwerp en reclame. Haar creativiteit botvieren doet ze het liefst al tekenend of fotograferend.
MarYann
Naast hostess op events gaat er ook een schermster schuil in MarYann. De rol van teamleider neemt ze graag op zich en ook plannen kan je beter aan haar overlaten. Spreken voor een publiek doet ze als durfal zonder klamme handjes.
Naomi
Hoor je iemand luid en enthousiast haar standpunt verkondigen? Da’s Naomi. Impulsieve ideeën en nieuwe uitdagingen ontvangt ze met open armen. Haar interesseveld is vrij breed. Toneel, muziek of reizen? Zolang het maar out of the box is!
Robin
Spring-in-‘t-veld Robin is een 19-jarige Limburgse in hart en nieren. Als ex-kunstschoolstudente heeft ze ervaring met foto en video. Fan van plannen, organiseren, spreken voor grote groepen en Grieks eten.

Team Analytics

Anne-Laure
Gediplomeerd marketeer Anne-Laure is hostess bij Bananas Activating Brands, maar deze 22 jarige Londerzeelse verloor haar hart aan beeld en woord. Praatgraag, sociaal, enthousiast en grappig: met Anne-Laure verveel je je nooit!
Bastiaan
Bastiaan, 21 en efficiënter dan een Dafalgan bij een zondagmorgenkater. Als datalover buigt hij zich samen met zijn team over de analytics van het Goesthinkproject. Sportief, gedreven en heel soms zelfs grappig, Bastiaan has it all!
Bonaventure
Bonaventure is een sportieve duizendpoot en geïnteresseerd in mode. Ambitieus, sociaal en zoals zijn naam al laat vermoeden, ook avontuurlijk. Fan van concerten en muzikaal aangelegd, maar ook professioneel al veel ervaring met events.
Michiel
Cinefiel, geek, sportenthousiast en écht fan van vruchtentiramisu. Michiel is een onmisbaar lid voor team Analytics dankzij zijn voorliefde voor smartphones, social media en search engine optimization.
Maxime
Maxime is een Gentse openhartige en pittige tante. Super leergierig en soms wat hyperactief. IT is echt haar ding, en daarnaast is ze geïnteresseerd in… zo ongeveer alles. Haar droom? Euromillions winnen en oneindig veel diploma’s scoren.

Team Social Media

Team Strategie & Planning

Elise
Elise is een krak in ondernemen en organiseren. Je zal haar niet snel tegenkomen zonder haar agenda. Haar overdosis energie uit ze in de studentenraad en tijdens de zomer als monitrice bij Sporta.
Femke
In de mate van het mogelijke creatief, heerlijk ambitieus maar ook gewoon echt heel praktisch als het nodig is, dat is Femke. Twee jaar lang presenteerde ze, als een echte West Vlaamse Siska Schoeters, een radioprogramma voor Villa Bota.
Renze
Renze is één brok energie: leider in de KLJ, animator bij de speelpleinwerking, instructeur bij animatorcursussen én trainer bij de rope skippingclub. Dat hij nog tijd vindt om te studeren, mag een wonder heten, maar het lukt hem wonderwel!
Laura
Laura, met roots in Roeselare, droomt van een carrière in film en televisie. Ze houdt zich al te graag bezig met blogilates, theater en occasioneel eens een serietje bingewatchen.
Pauline
Deze reislustige en assertieve scout is niet bang om met potten en pannen aan de slag te gaan. Haar vrienden zijn altijd welkom en bestempelen haar als zorgzame vertrouwenspersoon. Met een lichte Netflixverslaving, dat wel.
Marie
In een notendop: een extravert groepsdier. Deze Gentse heeft graag de touwtjes in handen en weet precies wat ze wil, maar staat ook altijd klaar voor haar vrienden. Al houdt ze van popcorn voor de tv, tegen een avondje uit zegt ze geen nee.