Follow Me

Close

Curatio

Curatio is de studentenvereniging voor de opleiding Communicatiemanagement. Ook wie Officemanagement, Bedrijfsmanagement of Journalistiek volgt aan de Arteveldehogeschool kan er lid van worden. Iedere woensdag vanaf 22 u. vind je deze leuke bende in de Cuba (Overpoortstraat 74) maar daarnaast organiseert Curatio ook tal van andere activiteiten.

Een greep uit het aanbod? Geweldige shotjesavonden, memorabele cantussen, bierbowling, ijshockey, samen op weekend gaan of een brouwerij bezoeken. Bij Curatio verveel je je nooit! Studeren en kameraadschap worden binnen Curatio ook hoog in het vaandel gedragen.

Kaat De Wit (20), trouw Curatio-lid, vertelt waarom haar studentenclub zo de moeite waard is:
“Curatio is veel meer dan enkel drinken en uitgaan, want er zijn nog allerlei andere activiteiten ook. Het belangrijkste aan zo’n studentenclub is dat je veel vrienden maakt; Het is één gezellige bende die zich altijd rot amuseert! Sommigen blijven dan ook vrienden voor het leven. En zo is het studentenleven zeker nooit saai! ;-)”

Voor meer info over deze studentikoze vereniging en weetjes over de historie en het praesidium ervan, kan je een kijkje nemen op de website, www.curatiogent.be.

Curatio