Vakantiewerk voor studenten communicatiemanagement


We kennen het allemaal. De vakantie is er, je wilt op reis gaan, samen met je vrienden een attractiepark bezoeken of je vriend/vriendin mee nemen op een fancy date, maar je hebt geen geld… Hoe moet je nu nog een vakantiejob vinden?

Wel, Goesthink heeft hier de oplossing voor jullie!

Marketing

Je kan op verschillende websites studentenjobs vinden die goed aansluiten bij de opleiding communicatie management. Zo is Tempo-Team Interim in Mechelen nog opzoek naar een copywriter om heel de maand augustus content te schrijven voor diverse kanalen.

PR

Wil je liever aan je carrière van PR-medewerker werken, dan kan je terecht bij Vivaldis Interim in Vilvoorde. Zij zijn opzoek naar een student die ze kan helpen met het plegen van telefoontjes, verspreiding van informatie, voorbereiding van communicatie en nog meer. Als je goed bent in zowel Frans, Engels als Nederlands en je de hele vakantie beschikbaar bent kan je hier zeker eens een mailtje naar sturen!

Vio HR

VIO HR in Gent zoekt ook een communicatie student! Ben je creatief en kan je goed overweg met een camera en editing software? Dan kan je hier misschien wel je plekje vinden. Als je in Augustus vrij bent, ziet dit er goed uit voor jou!

Stond hier niets tussen wat jou aanspreekt? Dan moet je eens een kijkje nemen op de site van de VDAB, of op indeed.net. Deze sites zijn zeer eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar!

 

Geschreven door Jens Coopman

YOU MIGHT ALSO LIKE

Overleef een stage dankzij de Goesthink-survivalgids
April 15, 2017
Fashion @Artevelde
April 07, 2017
De cases, wablieft?
March 27, 2017
Communicatiemanagement op kot
March 23, 2017
FREE WIFI HOTSPOTS IN GENT
March 15, 2017
Hotspots rond Kantienberg
March 06, 2017
OEPS, weer te laat?!
March 03, 2017
Blogger of the Month: Glenn Dierickx
February 24, 2017
7 skills waarmee je als communicatiemanager kunt uitpakken
November 03, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *