Throwback Berlijnreis 2018 – Last edition


Nu de vakantie officieel begonnen is, blikken we bij Goesthink terug op het voorbije schooljaar. Naast de examens en vele taken waren er ook leuke momenten.

Onze highlight van het voorbij jaar was de Berlijnreis. Berlijn is een heel interessante stad. Het is een plaats waar oud en nieuw elkaar kruisen en waar altijd iets te beleven valt. Tijdens de reis is er veel te beleven zowel tijdens het opgestelde programma als tijdens de vrije tijd. Ook zorgde de reis ervoor dat je met iedereen van het tweede jaar op stap was en je de leerkrachten beter leerde kennen.

Jammer genoeg vond dit jaar de laatste Berlijnreis plaats. Maar Berlijn blijft een bestemming die we zeker aanraden voor jouw volgende citytrip. Berlijnreis we zullen je missen.

IMG_7636

Onze gekende leerkracht Eric Van de Casteele is reeds 15 keer mee geweest naar Berlijn. “We zijn gestopt op een hoogtepunt met een goede combinatie tussen vrijetijd en activiteiten.”

“Ik kan nu ook de impact niet inschatten van het gemis dat er zal zijn. Volgend jaar besef ik het misschien maar echt dat het gedaan is. Ook het contact met de collega’s wat een leuk aspect.”

IMG_7325 IMG_7333 IMG_7472 IMG_7476 IMG_7487 IMG_7519

Blog geschreven door: Mathilde Jacobs en Sarah Buyle

Foto’s gebruikt van: Stan Lemmens (docent)

Interview: Eric Van de Casteele (docent)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *