COLUMN: 1 semester lang frustraties goed voor 2 jaar


Het is weer zo ver. Een nieuw semester met nieuwe gezichten, nieuwe deadlines en nieuwe ergernissen. Vooral voor de docenten die taken geven en die ik dan wel weer tot het laatste nippertje zal uitstellen. Docenten, ze kunnen toch ook niets goed doen hé! En dan gaven we ze nog eens bloemetjes op de Dag van de Leerkracht? Ik ben diegene die hier de bloemen verdient. Ik ben de man die verdrinkt in alle taken! Zoals ik al zei: ergernissen! Maar soit, de vele taken van het tweede jaar zijn wel een les geweest. Zo weet ik nu dat enquêtes afnemen verschrikkelijk is, de taken van Cotton gigantisch veel werk zijn, en dat wanneer je denkt dat je niet meer werk kan krijgen HET DUS WEL KAN HÉ!!!!!

(P.S.: docenten jullie zijn geweldig dus buis mij alstublieft niet, ik ga hier al lang genoeg op school zitten)

 

Column geschreven door Gianni Van Laere

giannivl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *