De 5 leukste studeerplekjes in Gent


This is custom heading element

This is custom heading element

Verkies jij het thuisfront, hotel mama/papa of je kot om te studeren in de loop van de blokperiode en tijdens de examens? Of, studeer je nog steeds niet zoals je het wenst op deze locaties? Dan heb ik misschien wel dé ideale studeerplekjes voor je!

Studenten hebben nood aan een plaats van rust en ontspannen waar ze kunnen zwoegen en zweten tijdens het blokken. Dit kan een afgelegen plaats zijn in het midden van de natuur, die je deelt met je medestudenten of net een plaats waar je jezelf perfect kan afzonderen van de buitenwereld. Ik zocht het voor je op en vond enkele locaties die meer dan geschikt zijn. Binnen of buiten? Voor elk wat wils.

1. Genoeg gezellige parken in de buurt van de campus (Kantienberg), zeker nu het zo’n mooi weertje is.

bib

Bewaren

2. Ook De Geus is vlakbij! Het is namelijk gewoon om de hoek, met onder de brug een stijger waar je ook in alle rust kan blokken.

stijger

3. Natuurlijk telt de studentenstad ook tal van bibliotheken waar je de boeken kan openslaan.

bib

4. De Wintertuin, the place to be als je niet te ver wil uitwijken van de campus. Ga het plekje daar maar inpalmen, is de boodschap!

wintertuin

5. Tot slot is er nog De Bijloke, de plek waar je wat culturele inspiratie kan opdoen tijdens het blokken en waar je je in de natuur bevindt.

bijloke

Blog geschreven door Manuella De Vos.

Bewaren

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *