Mus in een Plas


This is custom heading element

This is custom heading element

Het is weer zover: de jaarlijkse praktijkweken van communicatiemanagement zijn weer van start gegaan. Elk jaar steken de tweedejaars van communicatiemanagement de handen uit de mouwen en werken ze in groep aan een opdracht voor een echte opdrachtgever. Dit jaar variëren de opdrachtgevers van winkeluitbaters naar studenten van de Arteveldehogeschool.

blog

Een aantal groepjes werken deze week rond “Mus in een plas”. Dit is een leuke moodshop vol hebbedingetjes, waarvan sommige handgemaakt zijn. De spulletjes worden gemaakt door de uitbaatster van de winkel, Katrien Hesters.

Katrien haar moodshop draait vooral rond tekst, poëzie, papier, wenskaarten en boekjes. Naast deze creatieve werkjes zijn er ook accessoires als handtassen, sjaaltjes, juweeltjes, brillen… te vinden. Heb je nog een decoratiestukje nodig voor op je nieuw kot volgend jaar? Ook dat kan je vinden in Mus in een plas!

blogg

Bewaren

Je kan gerust elke dag in het winkeltje rondlopen, want Katrien probeert om elke dag iets nieuws in haar winkeltje te leggen. Het aanbod is dus erg afwisselend. In de winkel staat beleving dan ook centraal. Met een leuk muziekje op de achtergrond en een aangename geur in de winkel, kan je makkelijk van de warme en huiselijke sfeer genieten.

Wil je Mus in een plas ook eens een bezoekje brengen? Piep dan zeker eens binnen! Het winkeltje ligt in de Serpentstraat 22 in Gent. Zeker eens doen, het is de moeite waard!

Heb je geen tijd meer door de blok die voor de deur staat? Geen probleem! Je kan ook altijd eens de website (http://www.musineenplas.be/)  bezoeken om al een idee op te doen van de winkel!

bloggg

Blog geschreven door Naomi Vanden Abeele.

Bewaren

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *