Super Bowl commercials


This is custom heading element

This is custom heading element

Op 5 februari 2017 vond de 51ste editie van de alom gekende ‘Super Bowl’ plaats. De Super Bowl is een van de belangrijkste sportevenementen in de VS. Met dit American Football-event ontstaan ook heel wat prachtige, hilarische maar ook vreemde commercials.

Speciaal voor jullie lijsten wij de 5 beste commercials van 2017 op:

1. https://www.youtube.com/watch?v=1dQ9a5EFZeI

Een geweldig lied op de achtergrond, een actrice die Melissa McCarthy heet en een stevige dosis humor. Dat is alles wat Kia nodig had om dit jaar dé beste reclamespot te maken.

2. https://www.youtube.com/watch?v=G6u10YPk_34

Audi bracht dit jaar een sterke commercial met een boodschap om u tegen te zeggen. Het draait om het nog steeds bestaande verschil in de gelijke beloning tussen man en vrouw. De hashtag #driveprogress bracht dan ook zeer veel (positieve) commotie met zich mee.

3. https://www.youtube.com/watch?v=TSRGSkyU-Vk

De Amerikaanse versie van Mr. Proper stelde dit jaar een sensuele reclamevideo voor. Er is niets meer sexy dan een man die poets.

4. https://www.youtube.com/watch?v=bcrrxRk-YeQ

Als communicatiestudent kom je waarschijnlijk ooit eens in contact met Wix. Een tool om online je eigen website te bouwen. Wix regisseerde een aantal spannende spots met 2 bekende gezichten. Het is zeker de moeite om de overige commercials ook eens te bekijken.

5. https://youtu.be/HtBZvl7dIu4

Super Bowl staat gelijk aan reclamespots van Budweiser. Ook dit jaar was er weer een iconische commercial gevuld met de bekende trekpaarden en een mooie verhaallijn. Het biertje Budweiser stelt ons nooit teleur!

Volgend jaar vindt de Super Bowl plaats op zondag 8 februari. Wij wachten alvast vol spanning af naar een nieuwe lading reclamespots.

Blog geschreven door Gianni Van Laere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *