Communicatiemanagement op kot


Studeren in Gent betekent voor heel veel studenten op kot gaan. Een kot roept bij veel studenten een stereotiep beeld op: een minuscuul slaapkamertje dat er eerder uitziet als een zwijnenstal en waarvan je de vloer niet kan zien door de vele kleren die op de grond liggen. Een gezamenlijke keuken die vol staat met vuile potten en pannen. Een badkamer en toilet die er ook niet al te proper bij liggen door het feit dat deze ook gedeeld worden. Schimmel hier, uitgelopen tandpasta daar, een erg mooi zicht is het niet. Al hoeft dit niet altijd zo te zijn. Sommige studenten behoren tot de uitverkorenen en moeten niks delen en zitten helemaal alleen. Onze Maxine, uit Team Content is ook zo’n geluksvogel. Zij zit op kot aan de Nederkouter, naast de Würst.

Maxine haar kot was al grotendeels bemeubeld en heeft een eigen toilet, badkamer en een aparte slaapkamer. Er is een klein keukentje aanwezig en een gezellige zithoek.

Haar kot is iets groter dan de meeste koten en is dus de place to be voor kotfeestjes. Maxine heeft het kot ‘Hotel Max’ gedoopt, aangezien er altijd wel iemand is die in de zetel blijft slapen na een avondje stappen. Haar record van logés is 5. Al verandert het hotel s’ochtend eerder in een OCMW-centrum. Onlangs bleven er drie vrienden slapen. Zelf moest ze een hele dag naar de les, maar de drie katerhoofden bleven op haar kot hun roes uitslapen. Tijdens de middagpauze is Max gelukkig om pasta Kastart gegaan zodat ze zich beter zouden voelen.

YOU MIGHT ALSO LIKE

vakantiewerk
Vakantiewerk voor studenten communicatiemanagement
July 15, 2018
william-iven-11247-min
Overleef een stage dankzij de Goesthink-survivalgids
April 15, 2017
Alison
Fashion @Artevelde
April 07, 2017
17453731_10210887538737917_1808019319_o
De cases, wablieft?
March 27, 2017
corinne-kutz-211251
FREE WIFI HOTSPOTS IN GENT
March 15, 2017
KAFFEE DE PLANCK
Hotspots rond Kantienberg
March 06, 2017
alisa-anton-70365-min
OEPS, weer te laat?!
March 03, 2017
GLENN DIERICKX
Blogger of the Month: Glenn Dierickx
February 24, 2017
identyfying_skills_needs_360x240
7 skills waarmee je als communicatiemanager kunt uitpakken
November 03, 2016

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *