FREE WIFI HOTSPOTS IN GENT


Artevelde en wifi, niet echt een combinatie die positieve gedachten te weeg brengt. De verbinding wordt vaak verbroken en soms werkt de wifi gewoonweg niet. Daarom hebben we een paar leuke en gezellige plekjes voor jullie gezocht waar er FREE wifi is.

De Vooruit

In de Vooruit kun je gezellig iets drinken terwijl je geniet van super sterke en gratis wifi. Dus als de wifi op Artevelde even niet werkt, kun je altijd naar daar gaan en even werken aan een taak.

De Wasbar 

De Wasbar kun je op de verschillende plekken vinden. Je hebt er eentje aan de Nederkouter en een tweede aan de Korenmarkt. Ook hier kun je tijdens een drankje genieten van gratis internet. Het enige wat je moet doen is de voorwaarden accepteren en je e-mail ingeven. Geen paniek, je wordt niet gestalkt met e-mails.

Le Pain Quotidien

Ook deze hotspot heeft twee locaties. Je vindt een kleinere Pain Quotidien op de Kalandeberg 10 en een grote in de Post op de Korenmarkt. Hier werken ze met een wachtwoord. Het staat vermeld op de grote krijtborden die aan de muur hangen.

pain quotidien

Bar Jan Cremer

Naast de gratis pindanootjes, is er ook gratis wifi. Het wachtwoord staat vermeld op de kaart. Al kan het er soms druk zijn, in Bar Jan Cremer is het super gezellig zitten en zijn de koffie’s, latte’s, hot cocoa’s en andere dranken heerlijk. Dus als de wifi op school je weer in de steek laat en je niet te ver wilt stappen voor free wifi, dan is dit de place to be.

barjancremer

Blog geschreven door Maxine Vrijmoed.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Erasmus
Erasmus: wie, wat, waar, wanneer?
November 24, 2018
vakantiewerk
Vakantiewerk voor studenten communicatiemanagement
July 15, 2018
william-iven-11247-min
Overleef een stage dankzij de Goesthink-survivalgids
April 15, 2017
Alison
Fashion @Artevelde
April 07, 2017
17453731_10210887538737917_1808019319_o
De cases, wablieft?
March 27, 2017
kari-shea-226153-min
Communicatiemanagement op kot
March 23, 2017
KAFFEE DE PLANCK
Hotspots rond Kantienberg
March 06, 2017
alisa-anton-70365-min
OEPS, weer te laat?!
March 03, 2017
GLENN DIERICKX
Blogger of the Month: Glenn Dierickx
February 24, 2017

1 Comments

Emil
Reply februari 22, 2018

Ik wil graag gratis internet op gms

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *