Jaaroverzicht


Dit was 2016!

Als eerste willen we jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk heb je genoten van het lekkere eten, de vele cadeautjes die je hebt gekregen, maar ook van het gezellig samenzijn met familie en/of vrienden!

Voor Goesthink was 2016 een heel bewogen jaar, we hebben niet enkel een groter bereik gekregen maar ook onze website werd volledig omgegooid! Ga snel eens een kijkje nemen op www.goesthink.be om onze nieuwe lay-out te checken!

Wij kijken graag eens terug naar ons jaar met de 3 leukste acties die we hebben georganiseerd!

1 LIKE = PAASEITJE

Wie herinnert zich de paaseitjesactie in april nog? Goesthinkleden wandelden door de gangen met gevulde manden paaseieren en voor slechts één like op Facebook, kreeg jij lekkere paaseitjes!

GOESTHINK GOES HALLOWEEN

Griezelen met Halloween? Wàt een leuke actie! Tifanny, Lore en Flore spookten verkleed door de gangen met snoepjes! Wie werd er allemaal gefilmd via Snapchat? Volg jij Goesthink al via snapchat?

DE WARMSTE WEEK VAN GOESTHINK

Als laatste actie kozen we voor de warmste week van Goesthink For Life voor Studio Brussel! Wij willen jullie nog eens bedanken voor de massale inzet die we kregen om zo’n som geld binnen te halen voor het goede doel! Het verslag van onze warmste week lees je hier http://goesthink.be/2016/12/22/warmste-week-goesthink/

Kwam je quizzen, naar de film kijken, de babyfoto’s raden of heb je je steentje bijgedragen op een andere manier? Dikke merci!

We zamelden maar liefst 705 euro in voor TEJO, een Belgische organisatie voor jongeren tussen 10 en 20 jaar met psychische problemen.

Hopelijk hebben jullie genoten van jullie 2016 en wordt 2017 alleen maar beter!

We willen jullie nog veel succes wensen voor de komende examens! Vergeet zeker onze cruciale examentips niet te lezen maar ook de bloklocaties waar je terechtkunt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *