De Warmste Week van Goesthink


In de donkere tijden van vandaag willen wij van Goesthink graag een lichtpunt zijn. Daarom besloten we om voor de Warmste Week van Studio Brussel onze handen uit de mouwen te steken. Doorheen de week organiseerden we heel wat activiteiten om geld in te zamelen voor het goede doel. Donderdag 22 december trekken we naar de Schorre in Boom om ons geld te doneren.

Het geld dat we inzamelden gaat rechtstreeks naar TEJO. Dat is een Belgische organisatie voor jongeren tussen 10 en 20 jaar met psychische problemen. Een warme plek voor een babbeltje of gewoon een luisterend oor en dat helemaal gratis. Meer info over TEJO Gent vind je op http://www.tejogent.be/.

Maar wat hebben we nu allemaal georganiseerd?

Maandag

Het begon op maandagavond met een quiz. 15 teams namen deel, niet enkel studenten maar ook docenten waren van de partij. Het was een enorm succes en dankzij de enthousiaste deelnemers verzamelden we maar liefst 500 EUR op één avond!

Woensdag

De week ging verder met een wat specialer project. In de Wintertuin hingen we negen foto’s van docenten in hun kindertijd en nu. Wie kon raden welke babyfoto’s bij welke docent hoorden én een (juist) antwoord gaf op de schiftingsvraag, kon een donutmaker winnen. De uiteindelijke winnaar werd Gregory Callebaut. 

Samen met de opleidingen podologie en ergotherapie nodigden we ’s avonds iedereen uit voor een feelgoodfilm van formaat. Op het programma stond “Finding Dory”. De perfecte film voor tijdens de deadlineweek, want we moeten “blijven zwemmen”!

Donderdag

Ook op de kerstmarkt van Artevelde konden we niet ontbreken. De wedstrijd van de babyfoto’s ging verder en er kwamen nog wat activiteiten bij. Zo was er een photobooth om eens alle remmen los te laten en het kerstballenspel om je coördinatie te trainen.

*Tromgeroffel*

Het geld werd geteld en zo kwamen we op het mooie bedrag van € 705!

Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen. Jullie talrijke aanwezigheid en gulheid heeft ons allenzins niet koud gelaten. Door al deze liefde werd de warmste week nog een beetje warmer. BEDANKT!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *