Moederdagspecial: Communicatiemama’s


Moederdagspecial: Communicatiemama’s

Vandaag is het moederdag en dat betekent heel veel kussen en knuffels voor alle mama’s wereldwijd! Ook Goesthink laat deze dag niet zomaar voorbij gaan en daarom nemen wij je vandaag mee achter de schermen in het leven van drie straffe communicatiemama’s. Het ‘mama-zijn’ is op zich al een fulltime job die niet te onderschatten valt en de volgende drie vrouwen hebben daarnaast ook een blog!
Nog maar eens een bewijs hoe unstoppable mama’s kunnen zijn!

Tiany Kiriloff: creative director, managing partner én loving mama

Belmodo.tv is een bekende naam binnen de communicatiewereld. Tiany Kiriloff is de creative director en managing partner van het bloeiende bedrijf. Ze richtte de blog op in 2008, toen modeblogs nog niet zo vanzelfsprekend waren. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan enkel een blog: het is ook een creative agency dat voor bekende klanten, zoals bijvoorbeeld Essentiel, campagnes maakt.

tiany

Bron Instagram: @belmodotiany

Tiany is niet alleen een straffe zakenvrouw, maar ook een toegewijde moeder. Enkele maanden geleden beviel ze van haar derde prachtige dochter, Otilia. Baby O, zoals Tiany haar wel eens noemt, en haar twee oudere zussen zijn de sterren van Tiany’s snapchat- en Instagramfoto’s. De meisjes voelen zich helemaal thuis in de wereld van mode, beauty en lifestyle.
Wij zijn misschien onder de indruk van wat Tiany Kiriloff allemaal bereikt, maar zij zelf blijft er vrij rustig onder. In een interview met Metro in 2015 zei ze: “Ik denk dat het allemaal een beetje ‘overrated’ is. Heel veel andere mama’s doen dat (de combinatie van een voltijdse job en een gezin, nvdr.) per slot van rekening ook. Het is gewoon een kwestie van organisatie, goede afspraken maken en geduld hebben.”

Wil jij graag wat meer te weten komen over deze straffe madam? Bezoek dan zeker eens belmodo.tv. Je kan haar ook volgen op Instagram: @belmodotiany of haar toevoegen op Snapchat: belmodotiany. Dat laatste is zeker een aanrader als je schattige babyfilmpjes wil zien.

Belmodo is trouwens ook een mogelijke stageplaats voor huidige of toekomstige communicatiestudenten aan de Arteveldehogeschool. Je kan je steentje bijdragen in het redactie of in het marketingteam.

 

Emma Gelaude: fashion blogger, stijladviesexpert en loving mama

Droom je van een job waarbij je mag shoppen voor anderen, hen restylen en modeadvies geven? Voor Emma Gelaude is het realiteit!

emma gelaude 3

Bron: http://myfashionblog.be/about

Sinds 2007 runt ze haar eigen modebedrijf, gekoppeld aan haar populaire blog My Fashion Blog. De blog staat bekend als een van de eerste personal-styleblogs van België en Emma deelt er haar passie voor mode, lifestyle en reizen via inspirerende blogposts. Naast het geven van stijladvies, workshops en coaching aan huis is Emma ook gespecialiseerd in het uitwerken van creatieve modeconcepten. Zo werkte ze al verschillende campagnes en evenementen uit voor tal van bekende merken. Daarbovenop bouwt de blogster ook nog een carrière uit als merkambassadrice voor merken als Delvaux en Range Rover.

emma gelaude 2

Bron Instagram: @emmagelaude

 

 

 

 

Haar drukke job in de modewereld combineert Emma met het moederschap. Ondanks haar bekendheid slaagt ze erin om haar kindjes af te schermen van de interessante, maar soms ook overweldigende mediawereld. Neem zeker eens een kijkje op haar blog en instagram: @emmagelaude.

 

Sarah Van den Bosch: fulltime blogger, onderneemster en loving mama

Last but not least stellen we je graag Sarah Van den Bosch uit Lommel voor. De naam klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren. Sarah is een hippe mama en het blogbrein achter ElleMilla.be. Dagelijks deelt ze mooie foto’s van zichzelf en haar zoontjes Cis en Vin.

elle milla 1

Bron: www.ellemilla.be

Sarah begon op haar 18e met bloggen om haar schilderijen, DIY-projecten en zelf genomen foto’s, aan de buitenwereld te tonen. Haar creaties vielen in de smaak en al snel kreeg ze een paar leuke projecten voorgeschoteld.

Doorheen de jaren is haar blog steeds meer uitgegroeid tot een lifestyle mamablog, vol mode en interieur voor groot en klein. Dat haar zoontjes Cis en Vin haar grootste inspiratie zijn, zorgt ervoor dat ze dicht bij haar doelgroep staat.

 

Sarah is dagelijks op zoek naar leuke baby- en mamaspullen wat resulteerde in het idee om een webshop te starten. Je kan er terecht voor haar eigen creaties, maar evengoed voor hippe kledij en interieurspullen voor zowel mama’s en kids!  Benieuwd hoe ze het er als bloggende mama vanaf brengt? Check dan zeker eens Sarah’s instagram: @ellamilla en haar website ellemilla.be.

Zou jij graag zelf een blog opstarten, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Of ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal bij komt kijken? Lees dan zeker ook ons blogbericht over The Life Factory, de blog van Communicatiemanagementstudente én Goesthinklid Frauke De Laender en haar vriend.  

Geschreven door Laura De Smet, Sophie Staquet, Michèle Goethals, Michelle Desmet.

YOU MIGHT ALSO LIKE

vakantiewerk
Vakantiewerk voor studenten communicatiemanagement
July 15, 2018
william-iven-11247-min
Overleef een stage dankzij de Goesthink-survivalgids
April 15, 2017
Alison
Fashion @Artevelde
April 07, 2017
17453731_10210887538737917_1808019319_o
De cases, wablieft?
March 27, 2017
kari-shea-226153-min
Communicatiemanagement op kot
March 23, 2017
corinne-kutz-211251
FREE WIFI HOTSPOTS IN GENT
March 15, 2017
KAFFEE DE PLANCK
Hotspots rond Kantienberg
March 06, 2017
alisa-anton-70365-min
OEPS, weer te laat?!
March 03, 2017
GLENN DIERICKX
Blogger of the Month: Glenn Dierickx
February 24, 2017

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *