Infodag Artevelde: all hands on deck!


Infodag Artevelde: all hands on deck!

 De opleiding Communicatiemanagement

Op zaterdag 23 april 2016 was het weer zo ver. Artevelde zette de deuren open voor een nieuwe infodag! Lectoren en leerlingen stonden klaar om al jullie vragen te beantwoorden en jullie wegwijs te maken op de campus. Ook het Goesthink-team was weer talrijk aanwezig. Deze keer met een leuke photowall en muffins!

De dag ging van start om 10 uur. Ondanks het ‘vroege’ uur was er al veel volk! Vele enthousiastelingen kwamen een kijkje nemen en luisterden aandachtig naar de uitleg. Wij spraken enkele bezoekers aan om hun mening over Communicatiemanagement te weten.

Jannes Jonckheere (18):

“In de richting Communicatiemanagement kan ik de basis vanuit het middelbaar verder gebruiken, wat ik heel leuk vind. Wat mij ook vooral aanspreekt is dat je een combinatie hebt van zowel het theoretische (bv. geschiedenis) als het creatieve/praktische (bv. leren werken met Photoshop) aspect. Ik twijfel wel nog tussen verschillende richtingen, maar de uitleg die ik hier (van o.a Jan Jorissen) gekregen heb, vond ik heel nuttig en interessant.”

Karen Van Der Plaetsen (17):

“Wat mij vooral aanspreekt in de richting Communicatiemanagement is dat je verscheidene vakken hebt en er later veel kanten mee op kunt. Bijvoorbeeld  het vak Consumentenpsychologie lijkt mij heel interessant. De uitleg helpt echt om een beter beeld van de richting te krijgen en de infodag was dus zeker en vast behulpzaam.”

Taris (17) en Nele (18):

“Wij zouden  graag Communicatiemanagement volgen omdat we sociaal zijn, graag met talen bezig zijn en het is leuk om te leren hoe je mensen kunt overtuigen. We vroegen ons vooral af wat we later met dit diploma kunnen worden. Deze richting heeft een hele brede waaier aan toekomstmogelijkheden.”

“Goesting in Goesthink? Kom naar com!”

De Goesthink-leden vonden de infodag alvast geslaagd en zijn blij met de grote opkomst! We zijn tevreden dat we ook deze keer onze kennis en ervaringen met jullie konden delen en jullie vragen zo goed mogelijk konden beantwoorden. Kon je er deze keer niet bij zijn? Geen nood! Bekijk alle foto’s op Facebook of kom naar de andere infodagen op 25 juni en 3 september. Tot dan!

Deze blog is geschreven door Emma Verhelst en Naomi Vanden Abeele

YOU MIGHT ALSO LIKE

vakantiewerk
Vakantiewerk voor studenten communicatiemanagement
July 15, 2018
william-iven-11247-min
Overleef een stage dankzij de Goesthink-survivalgids
April 15, 2017
Alison
Fashion @Artevelde
April 07, 2017
17453731_10210887538737917_1808019319_o
De cases, wablieft?
March 27, 2017
kari-shea-226153-min
Communicatiemanagement op kot
March 23, 2017
corinne-kutz-211251
FREE WIFI HOTSPOTS IN GENT
March 15, 2017
KAFFEE DE PLANCK
Hotspots rond Kantienberg
March 06, 2017
alisa-anton-70365-min
OEPS, weer te laat?!
March 03, 2017
GLENN DIERICKX
Blogger of the Month: Glenn Dierickx
February 24, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *